Nieuwe producten

Ciranova

Bestel voordelig Ciranova producten bij verfsuper.com. Ciranova is gespecialiseerd in afwerking- en onderhoudsproducten voor  houten vloeren. Ciranova heeft kwaliteitsproducten voor u houten vloer zoals beits, lak, olie of reinigings producten. Ciranova is  al meer dan  80 jaar in begrip in de wereld van parket en houten vloeren.

De beitsen van Ciranova voor het kleuren van houten vloeren

Ciranova Loogbeits
Reactieve beits voor het verouderen van looizuurhoudende houtsoorten zoals eik en grenen. Nabehandelen met olie, vernis (spuiten) of boenwas. 

Ciranova Aquavintage 2C
Verouderingsbeits op waterbasis om het hout op een eenvoudige en snelle manier een verouderde look te geven. Ook voor houtsoorten die geen tannine bevatten. Alleen voor binnengebruik. 

Ciranova Aquapad
Aquapad is een watergedragen pigmentbeits voor het gelijkmatig  aankleuren van alle houtsoorten voor binnengebruik.  Door zijn speciale samenstelling en het gebruiksgemak is de Aquapad uitermate geschikt voor het kleuren van grote ruimtes.

Ciranova Vintage
Watergedragen reactiebeits om eiken een verweerde "vintage" en gekalkte uitstraling te geven en dit in slechts één laag. Een volledig gamma kleuren is beschikbaar voor een unieke afwerking.

De oliën van Ciranova voor een natuurlijke uitstraling

Ciranova Hardwaxoil
Sneldrogende parketolie met een uitstekende slijtvastheid. Goede vulling en goede chemische en mechanische weerstand.

Ciranova Hardwaxoil Magic
Gemodificeerde parketolie met een uitstekende slijtvastheid. Goede vulling, natuurlijke kleur, zeer goede chemische en mechanische weerstand. Zeer mat en glimt niet op. De bestendigheid kan nog verbeterd worden door toevoeging van een harder UA.

Ciranova Ecofix Woodlook
Een milieuvriendelijke impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. Ecofix woodlook zorgt ervoor dat het hout iets verbleekt waardoor de natuurlijke look langer behouden blijft. Enkel geschikt voor binnentoepassingen, huishoudelijk gebruik.

Ciranova Oculto Zero Gloss Oil
Milieuvriendelijke PU impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen.  Het hout behoudt zijn oorspronkelijke onbehandelde uitstraling en is onzichtbaar.  Enkel geschikt voor binnentoepassingen. Bevat een UV-absorber en heeft anti-slip eigenschappen.

Ciranova UN1CO
1-laags olie van de nieuwste generatie die gebruik maakt van hernieuwbare natuurlijke oliën.  Dank zij de speciale technologie dient er maar één laag aangebracht te worden. De combinatie van olie met harder zorgt voor een snelle droging en uitstekende chemische bestendigheden.

 

De vernissen van Ciranova voor zwaar belaste vloeren


Ciranova Fortico 1C
FORTICO 1C is een excellente, PU parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. FORTICO 1C heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid en is ontwikkeld met de meest vernieuwde technologiëen. FORTICO 1C is extreem krasbestendig, glimt niet op, heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken. 

Ciranova Fortico 2C
FORTICO 2C is een excellente, ANTI-SCRATCH, PU 2 componenten-parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. FORTICO 2C heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid en is ontwikkeld met de meest vernieuwde technologiëen. Dankzij de ingebouwde revolutionaire anti-scratch technologie is FORTICO 2C extreem krasbestendig en glimt niet op. FORTICO 2C heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.

Ciranova Fortico Sealer
Goed vullende, watergedragen één-component primer, voor rolapplicatie. FORTICO SEALER kan me gebruiken als algemene grondlaag voor parket om verder af te werken met vernissen uit het FORTICO gamma. FORTICO SEALER wordt aangeraden bij vloerverwarming, tropische houtsoorten en kurk.

Ciranova Parketlak UA
Sneldrogende parketvernis, solventgedragen, met zeer hoge slijtvastheid. In 2 of 3 lagen af te werken. Beschikbaar in mat, satijn en glanzend. Mogelijkheid om een verharder aan toe te voegen.
 

Toont 1 - 45 van de 45 items
Toont 1 - 45 van de 45 items