Nieuwe producten

Trae Lyx meubellak

Wilt u uw meubels voorzien van een mooie afwerklaag? Neem dan eens een kijkje in het assortiment Trae Lyx meubellak van Verfsuper. Deze lak is speciaal ontwikkeld voor het afwerken van meubels en andere houten ondergronden. Naast de Trae Lyx Meubellak vindt u in ons assortiment diverse andere producten van dit het merk Trae Lyx. Bekijk ons assortiment en plaats eenvoudig een bestelling via de shop. En bij Verfsuper geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

Trae Lyx meubellak

Het aanbrengen van een meubellak is een uitstekende manier om meubels netjes af te werken. Het geeft uw meubels de benodigde bescherming en daarnaast zorgt het voor een mooie uitstraling. Een populaire variant is de Trae Lyx Meubellak Mat. Deze lak is waterverdunbaar, niet vergelend en vrijwel geurloos. De lak is geschikt voor binnenshuis en aan te brengen op ondergronden zoals meubels, tafelbladen, deuren, vensters en deuren. De lak is transparant van kleur, goed bestand tegen gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicaliën en alcoholische dranken.  

De juiste manier van aanbrengen

Het fijne aan de meubellak van Trae Lyx is dat deze vrijwel niet opvalt. De lak is namelijk volledig kleurloos. Het aanbrengen van de lak kan op verschillende manieren. Met een kwast, roller of een spuit. Bij voorkeur verdunt u het product niet. Alleen bij verwerking met een spuit is het raadzaam om 10 à 15 procent water toe te voegen. Houd er bij het aanbrengen rekening mee dat de ondergrond droog, schoon en vetvrij moet zijn. Op deze manier hecht de meubellak het beste.

Voor een professioneel resultaat

Bij Verfsuper verkopen we professionele merken die voornamelijk door professionals worden gebruikt. Trae Lyx is één van deze merken. Toch betekent dit niet dat onze producten alleen voor zakelijke doeleinden zijn bedoeld. Integendeel. In de webshop van Verfsuper kunt u ook gewoon terecht als u particulier bent. Wij vinden namelijk dat kwaliteitsproducten voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver.

Bestel uw producten eenvoudig online

Het bestellen van onze producten verloopt heel eenvoudig via onze webshop. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, gaan wij aan de slag om uw bestelling in orde te maken. Bestelt u vandaag, dan heeft u uw bestelling morgen in huis. Woont u in de regio Tilburg en bestelt u vóór 8:00 in de ochtend? Dan bezorgen wij uw bestelling dezelfde dag nog. Zo kunt u er direct mee aan de slag! 

Advies op maat

Vindt u het lastig om in te schatten welk producten u nodig heeft en wat de beste werkwijze is? Dat begrijpen we harstikke goed. We denken dan ook graag met u mee. Voor vragen en advies kunt u ons bellen, mailen of appen. Aan de hand van u informatie met eventueel foto's van de ondergrond krijgt u een aantal praktische tips waarmee u zelf aan de slag kunt. Natuurlijk krijgt u dan ook advies over de producten die het beste geschikt zijn voor de klus. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 18.00 uur. Stuurt u een mail of app dan proberen we altijd zo snel mogelijk te reageren.
 

Trae Lyx meubellak Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item