Ciranova Fortico 1C Mat Bekijk groter

Ciranova Fortico 1C Mat

FORTICO 1C is een excellente, PU parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. FORTICO 1C heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid en is ontwikkeld met de meest vernieuwde technologiëen. FORTICO 1C is extreem krasbestendig, glimt niet op, heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Stappenplan

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 48,25 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Gebruik
Speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste oppervlaktes zoals multifunctionele zalen, winkels, restaurants, hotels...

Voorbehandeling
Ondergrond : massief hout, meerlaags hout of fineer.
Bereid de vloer voor volgens de regels van de kunst.
Schuur het hout met korrel 120 – 150 en verwijder nadien het schuurstof.

Gebruiksaanwijzing
1-pot systeem
FORTICO 1C zowel als grond- en toplaag gebruiken. Het product aanbrengen met kwast of rol in 3 lagen. 
Eerste laag: 100-130g/m² aanbrengen en 2 tot 3 uren laten drogen. Tweede laag: ca 100g/m² aanbrengen op dezelfde manier als de 1e laag en 5 tot 6 uren laten drogen. Nadien tussenschuren met korrel 180-220, ontstoffen en de 3e laag - ca 100g/m² aanbrengen. 
2- aangepaste grondlagen
Voor een extra bleke en naturelle afwerking wordt de eerste laag vervangen door ECOFIX WOODLOOK (zie Technische fiche). Bij vloerverwarming, exotische houtsoorten en kurk wordt er aangeraden om de eerste laag te vervangen door FORTICO SEALER.

Droogtijd
Licht belastbaar na 12 uur.
Volledig uitgehard na 8à 10 dagen.
De droogtijden zijn sterk afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en ventilatie.

Nabehandeling
Regelmatig onderhouden met Hard Floor Fresh Ciranova®. Hard Floor Polish Ciranova® of UNICARE X-MATT gebruiken voor het periodiek onderhoud. Hard Floor Cleaner Ciranova® wordt gebruikt voor het reinigen van zwaar vervuilde vloeren en om oude polish lagen te verwijderen.

Productinformatie
Houdbaarheid; 12 maanden in originele en ongeopende verpakking.
Transport en opslag tussen 5°C en 40°C.
FORTICO is niet vorstbestendig.

Bijzondere Meldingen
Alleen roestvrij materiaal gebruiken. Alle materiaal direct na gebruik met water reinigen. Dit product mag niet in de riolering gegoten worden. Sommige beitsen kunnen uitbloeden na afwerking met FORTICO, doe daarom altijd een test voor gebruik. Producten op waterbasis kunnen velvorming vertonen bij contact met de lucht. Indien nodig vooraf filteren.