Trimetal

Trimetal verf

Trimetal verf verkopen wij tegen zeer scherpe prijzen en is bij ons voor iedereen beschikbaar. Trimetal is een verfmerk voor de professionele schilder maar kan ook prima gebruikt worden door de doe-het-zelver. Verfsuper verkoopt een groot assortiment Trimetal producten en vrijwel alle producten zijn op voorraad. Alle producten worden op kleur voor u gemaakt in iedere gewenste kleur. 

Trimetal Permaline lakken

De Permaline lakken van Trimetal zijn synthetische lakken en zeer geschikt voor buiten. De lakken hebben uitstekende verwerkingseigenschappen zoals een mooie vloei en een korte droogtijd. De lakken hebben een uitstekende buitenduurzaamheid en geven jaren lang een goede bescherming van het hout.

Trimetal Permacryl lakken

De Permacryl lakken van Trimetal zijn watergedragen lakken die vooral voor binnen klussen gebruikt kunnen worden. Het voordeel van watergedragen lakken is dat ze beter voor het milieu zijn en geen hinderlijke geur verspreiden tijdens het schilderen. Een ander voordeel is de droogtijd, een watergedragen lak droogt veel sneller dan een synthetische lak.

Trimetal Primers

Voordat je kunt beginnen met het aflakken is het verstandig om indien nodig eerst een primer op te zetten zodat de lak beter hecht. Timetal heeft verschillende primers in het assortiment. Trimetal Permacryl Multiprimer is een primer die zowel op hout kan worden toegepast als op pvc, polyester en verzinkt staal. Trimetal Permacryl FX is een primer die alleen geschikt is voor hout. Beide primers kunnen worden afgelakt met producten uit het Permacryl assortiment. De primers kunnen natuurlijk ook op kleur gemaakt worden.

Trimetal muurverf voor binnen

Magnatex zijn muurverven van Trimetal voor binnenmuren en plafonds. In de lijn  Magnatex zijn verschillende producten opgenomen met allen andere specifieke eigenschappen. Er is een isolerende muurverf voor muren met vocht of nicotine vlekken dit is de Magnatex Isotop SF. Schrobvaste muurverven zitten ook in het assortiment en wel in het mat, extra mat of satin. Speciaal voor plafonds is er Magnatex Plafond en deze is zeer geschikt voor spackplonds.
Rollatex is een aantrekkelijk geprijsde muurverf voor binnen van een prima kwaliteit. Wij hebben de Rollatex Mat en Rollatex Monomat in het assortiment.

Trimetal muurverf voor buiten

Trimetal heeft een zeer compleet assortiment aan muurverven voor buiten. Neem bijvoorbeeld de Globacryl Quartz deze heeft een fijne regelmatige structuur waardoor oneffenheden in de ondergrond niet meer zichtbaar zijn. Globacryl Quartz breng je aan in een dikke laag en is bijzonder slijtvast. Een buitenmuur met haarscheurtjes kan prima worden geverfd met één laag Globacryl Fribra en daarna 1 laag Globacryl Villa Velours samen is dit een compleet haarscheuroverbruggend systeem.

Trimetal Primers voor muren

Vaak is het verstandig om een muur eerst te voorzien van een primer. Een primer zorgt voor een betere hechting van de muurverf maar nog belangrijker een primer kan een muur isoleren en eventuele zuigende ondergronden opheffen waardoor een muurverf veel mooier te verwerken is. Trimetal heeft bijvoorbeeld voor buiten de Globaprim Fix dit is een fixeermiddel wat uitstekend geschikt is voor oude poederende ondergronden. Voor binnen heeft Trimetal de Magnaprim Fix en de MagnaPrim Isol. De Magnaprim Fix is zeer geschikt voor het opheffen van zuigende ondergronden. De Magnaprim Isol is geschikt voor muren met vocht of nicotine vlekken. Voor een mooie afwerking kan een primer soms essentieel zijn. Voor advies kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Toont 1 - 64 van de 64 items
Toont 1 - 64 van de 64 items