Trae Lyx projectlak

Bent u op zoek naar een lak voor een ondergrond die intensief wordt gebruikt? Dan bent u bij Verfsuper aan het juist adres. In onze webshop vindt u verschillende merken, zoals Trae Lyx. Dit merk staat bekend om hun complete assortiment aan afwerkingsproducten voor vloeren en meubels. De projectlak van Trae Lyx is ideaal voor het aflakken van houten vloeren of trappen die veelvuldig gebruikt worden. Benieuwd naar onze producten? Bekijk ons assortiment! 


Meer >

Er zijn 3 producten
Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 44,25

  Intensief huiselijk en commercieel gebruik. De lak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid en is onder andere geschikt voor de afwerking van houten vloeren en trappen, die zeer intensief belast worden.

  € 44,25
 • € 44,25

  Intensief huiselijk en commercieel gebruik. TRAE LYX PROJECTLAK mat geeft de vloer de uitstraling van een olievloer maar met het gemak van een lakvloer.

  € 44,25
 • € 40,15

  Trae-lyx Projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. De lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliën bestendigheid. Trae-lyx Projectlak is niet vergelend en reukarm. De lak is geschikt voor lichte, donkere en gekleurde vloeren. Trae-lyx...

  € 40,15
Toont 1 - 3 van de 3 items