Ciranova beits

Zoekt u naar een goede beits voor uw houten vloer? Dan bent u bij Verfsuper aan het juiste adres. Wij verkopen diverse professionele merken. Het merk Ciranova is één van deze merken. De beits van Ciranova wordt voornamelijk gebruikt door professionals en staat bekend om zijn uitstekende resultaten en goede prijs-kwaliteitverhouding. Via onze shop is het ook voor doe-het-zelvers mogelijk om deze beits te bestellen. Zo ligt een professioneel eindresultaat binnen handbereik!


Meer >

Er zijn 4 producten
Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 38,55

  De Aquavintage 2C Activator is als component B te gruiken met de Aquavintage 2C Color.Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour. 

  € 38,55
 • € 77,95

  Verouderingsbeits op waterbasis om het hout op een eenvoudige en snelle manier een verouderde look te geven. Ook voor houtsoorten die geen tannine bevatten. Alleen voor binnengebruik. Beschikbaar in 8 kleuren.Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

  € 77,95
 • € 35,35

  Watergedragen reactiebeits om eiken een verweerde "vintage" en gekalkte uitstraling te geven en dit in slechts één laag. Een volledig gamma kleuren is beschikbaar voor een unieke afwerking : dune, snow, ice, taupe, cemento en vintage "F".Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour. 

  € 35,35
 • € 42,80

  Ciranova Aquastain is een watergedragen kleurbeits op basis van micro pigmenten voor het aankleuren van alle houtsoorten voor binnengebruik. Aquastain geeft het hout een gelijkmatig uitzicht en doet de houtnerf tot zijn recht komen.Zorgt voor een egale aankleuring die de nerven van het hout accentueert.Kan nadien zowel met olie als vernis worden...

  € 42,80
Toont 1 - 4 van de 4 items