Trae Lyx grondlak

Wilt u uw houten vloer of andere houten ondergrond netjes afwerken met een lak? Dan bent u bij Verfsuper aan het juiste adres. Wij zijn dé online winkel voor al uw verfbenodigdheden. Een populair product om een houten ondergrond af te werken, is de grondlak van Trae Lyx. Dit merk is populair onder professionals. Bent u particulier? Ook dan kunt u de verf gewoon bestellen via onze webshop. En bij Verfsuper geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk hieronder de verschillende soorten Trae Lyx grondlak.

Trae Lyx grondlak kopen

Lak is een populaire manier om vloeren of meubels netjes af te werken. Het zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar het biedt ook de nodige bescherming. Zoals u hierboven kunt zien, hebben we verschillende soorten Trae Lyx grondlak in ons assortiment. Een fijne basisvariant is de ‘gewone’ Trae Lyx grondlak. Dit is een blanke parketprimer met een uitstekende isolerende werking. De primer heeft een subtiele glans. Het product voorkomt verkleuring van het hout en beperkt het opwerken van de houtvezel. 

Een natuurlijke uitstraling

Wilt u de natuurlijke uitstraling van uw houten vloer zo goed mogelijk behouden? Dan is de Trae Lyx Naturel Grondlak een goede keuze. Deze lak kleurt maar minimaal, waardoor u de authentieke uitstraling van het hout behoudt. Ook is de lak watergedragen en vrijwel geurloos. Hij glanst nauwelijks en geeft een subtiele matte uitstraling aan uw vloer. De grondlak is tevens te gebruiken voor andere houten ondergronden zoals meubels.

Een ultramatte afwerking

Voor het afwerken van een minerale ondergrond gebruikt u een andere grondlak dan voor het afwerken van een houten ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan beton, betonlook of stuc. Een geschikte grondlak voor dergelijke ondergronden is de Trae Lyx Mineral Finish Grondlak. Voor een optimaal resultaat combineert u deze grondlak met de bijbehorende finish van hetzelfde merk: Trae Lyx Mineral Finish 2K

We helpen u graag

Wilt u meer weten over het gebruik van grondlak en de verschillende mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee en delen graag onze kennis met u. Wij geven u praktische tips, waarmee u zelf aan de slag kunt. Voor het beste advies stuurt u ons foto's en informatie over de te behandelen ondergrond via mail of whats app zodat we goed op de hoogte zijn van de huidige sitatuatie. Heeft u de juiste verf al gevonden in onze shop? Bestel deze dan eenvoudig online. Bij Verfsuper geldt: vandaag besteld voor 13.00 uur, vandaag verzonden en meestal morgen in huis. 

Er zijn 3 producten
Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 27,50

  Speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren. Voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag TRAE LYX lak.

  € 27,50
 • € 30,45

  Trae Lyx Grondlak Naturel Met Trae Lyx Grondlak Naturel behoudt uw vloer een natuurlijke uitstraling doordat deze het hout minder aankleurt. Trae Lyx Grondlak Naturel is een watergedragen, 1-componenten blanke primer voor parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o.a. eiken- en...

  € 30,45
 • € 35,30

  Ultramatte afwerking van minerale ondergronden.• Behoud van originele kleur en matheid• Geschikt voor natte ruimtesToepasbaar op wanden, vloeren, aanrechtbladen en meubels als afwerklaag op o.a.:• Beton• Betonlook• Ciré• Stuc• Tadelakt• Micro topping• Andere minerale materialen 

  € 35,30
Toont 1 - 3 van de 3 items