Ciranova loogbeits

Wilt u uw houten vloer voorzien van een karakteristieke verouderde uitstraling? Dan is de Ciranova loogbeits een uitstekende optie. De beits van Ciranova wordt veelvuldig gebruikt door professionals. U bereikt er de beste resultaten mee. Daarnaast heeft de loogbeits van Ciranova ook nog eens een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Via onze webshop bestelt u het product eenvoudig online. Binnen de kortste tijd in huis! 


Meer >

Er zijn 2 producten
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 24,15

    Reactieve beits voor het verouderen van onbehandelde looizuurhoudende houtsoorten zoals eik en grenen. Nabehandelen met olie, vernis (spuiten) of boenwas. Standaard beschikbaar in 16 kleuren.Let op: op black zit een levertijd van 5-7 werkdagen.Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour. 

    € 24,15
  • € 79,20

    Reactieve beits voor het verouderen van looizuurhoudende houtsoorten zoals eik en grenen. Nabehandelen met olie, vernis (spuiten) of boenwas. Standaard beschikbaar in 16 kleuren.Let op: op black zit een levertijd van 5-7 werkdagen.Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour. 

    € 79,20
Toont 1 - 2 van de 2 items