Ciranova Fortico Sealer Bekijk groter

Ciranova Fortico Sealer

Goed vullende, watergedragen één-component primer, voor rolapplicatie. FORTICO SEALER kan me gebruiken als algemene grondlaag voor parket om verder af te werken met vernissen uit het FORTICO gamma. FORTICO SEALER wordt aangeraden bij vloerverwarming, tropische houtsoorten en kurk.

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie Stappenplan

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 37,35 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Productbeschrijving
FORTICO SEALER is een goed vullende, watergedragen één-component primer, voor rolapplicatie. FORTICO SEALER is te gebruiken als algemene grondlaag voor parket om verder af te werken met vernissen uit het FORTICO gamma. FORTICO SEALER wordt aangeraden bij vloerverwarming, tropische houtsoorten en kurk.

Technische gegevens
Viscositeit +/- 30” DIN4
vaste stoffen +/- 35 % in gewicht
densiteit +/- 1,05
etikettering zie SDS
uitstrijkvermogen ca 100-130g/m² per laag

Aanwending
Omwille van haar elasticiteit, geschikt voor moeilijke houtsoorten, voor parket geplaatst op vloerverwarming, vloertegels… De Sealer voorkomt kantverlijming en minimaliseert het opruwen van de vezel. Voorkomt uitbloeden van tannine (bv bij eik).

Voorbehandeling
Ondergrond: massief hout, fineer hout en kurk. Eerst het hout voorschuren, eindigend met korrel 120-150 en nadien het schuurstof verwijderen. Hoe fijner geschuurd, hoe minder opruwing. Om het opruwen van de houtvezel te verminderen, kan men het hout eerst voorbenatten en opschuren met een fijne korrel.

Gebruiksaanwijzing
FORTICO SEALER goed schudden en oproeren voor gebruik. Rijkelijk aanbrengen met een rol, +/- 80-100g/m². Na droging kan men de FORTICO SEALER verder afwerken met een vernis uit het FORTICO gamma.

Droogtijd
Droog na 2 à 3 uur.
De droogtijden zijn sterk afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en ventilatie. 
uitstrijkvermogen 8-12 m²/l

Productinformatie
Houdbaarheid 12 maanden in originele en ongeopende verpakking.
Transport en opslag tussen 5°C en 40°C.
FORTICO SEALER is niet vorstbestendig.

Bijzondere meldingen
Alleen roestvrij materiaal gebruiken. Alle materiaal direct na gebruik met water reinigen. Dit product mag niet in de riolering gegoten worden. Sommige beitsen kunnen uitbloeden na afwerking met FORTICO SEALER, doe daarom altijd een test voor gebruik. Producten op waterbasis kunnen velvorming vertonen bij contact met de lucht.
Indien nodig vooraf filteren.