Trae Lyx

Trae Lyx Parketlakken

Het merk Trae Lyx staat bekend om de kwaliteitsproducten voor de afwerking van houten vloeren en parketvloeren. Op verfsuper vind u een groot assortiment Trae Lyx lakken. Naast mooie producten voor parket- en houten vloeren heeft Trae Lyx ook een lak om muren mee af te werken zodat deze een toplaag krijgen die goed te reinigen is. 

Trae Lyx Naturel

 De naturellijn bestaat uit een grondlak, een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit, een Naturel Extreme lak geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling en de Trae Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. Een complete lijn naturel lakproducten voor de ultramatte afwerking van parket, houten vloeren, meubelen én wanden. Ze garanderen een onzichtbare afwerking, behoud van natuurlijke uitstraling, minimaal onderhoud en slijt-, kras- en stootvast. Ga direct naar onze pagina met Trae Lyx Producten.

Trae Lyx Mineral Finish

Trae-lyx mineral finish, is de nieuwe ultramatte vrijwel onzichtbare 2 componenten coating van Trae-Lyx. Mineral Finish is geschikt voor beton, betonlook, stuc, tadelakt en andere minerale ondergronden. Trae-Lyx Mineral Finish of grondlak is geschikt voor natte ruimtes zoals badkamer en aanrechtblad. Net zoals de Trae-Lyx Naturel finish is de mineral finish ultramat en vrijwel onzichtbaar. De coating kan gebruikt worden voor muren en aanrechtbladen maar ook voor de vloer in de badkamer. Let op dat de minerale ondergrond ook geschikt is voor natte ruimtes en zorg dat je de juiste laagdikte en aantal lagen toepast voor een duurzaam resultaat. Mineral Finish is ook echt mat en geeft dus geen glanzende laag over de ondergrond.

Trae-Lyx Mineral Finish of Trae-Lyx Naturel Finish gebruiken?
Voor natte ruimtes en aanrechtbladen gebruik je Mineral Finish en Mineral Grondlak. Voor muren in niet natte ruimtes gebruik je Naturel Finish.

Trae Lyx Projectlak

Dit is een waterverdunbare 2 componenten lak op polyurethaan basis. De lak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid en is onder andere geschikt voor de afwerking van houten vloeren en trappen, die zeer intensief belast worden. Trae Lyx Projectlak is bestand tegen de meeste chemicaliën. Het is leverbaar in de glansgraden; te weten Hoogglans, zijdeglans en mat. Met Trae Lyx Projectlak mat krijgt de vloer de uitstraling van een olievloer maar met het gemak van een lakvloer. Geschikt voor intensief huiselijk en commercieel gebruik.

Trae Lyx Parketlak

Dit is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. De lak is bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Trae Lyx Parketlak is een glasheldere blanke lak, die niet vergeelt. De houtkleur zal na de behandeling met Trae Lyx Parketlak vrijwel niet veranderen. De lak is nagenoeg reukloos. De Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. Objecten behandeld met de matte lak krijgen een uitstraling alsof ze met olie zijn behandeld. Geschikt voor harde houtsoorten en intensieve belasting

Trae Lyx Vloerlak 

Dit is een waterverdunbare elastische 1-componentenlak met een hoge slijtvastheid. Geschikt om te gebruiken als bescherming en/of verfraaiing van zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. Trae Lyx Vloerlak is blank en verandert de kleur van het te behandelen materiaal vrijwel niet. De lak is niet vergelend. De Vloerlak mat geeft het uiterlijk van een olievloer. Verkrijgbaar in zijdeglans en mat. Geschikt voor zachte houtsoorten en lichte belasting.

Trae Lyx Grondlak

Dit is een watergedragen 1-componenten blanke parketprimer. Speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren. Voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in
Trae Lyx Meubellak
Dit is een waterverdunbare, niet vergelende transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaat harsen. Trae Lyx Meubellak is eenvoudig te verwerken en is nagenoeg reukloos. Het geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. Trae Lyx Meubellak is bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicaliën en drinkalcohol. Trae Lyx Meubellak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. 

Toont 1 - 15 van de 15 items
Toont 1 - 15 van de 15 items