TRAE LYX POLISH VERWIJDERAAR 1.0L Bekijk groter

Trae Lyx Polish Verwijderaar 1.0L

001311

Productinformatie Brochure lakken

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

€ 17,35 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Trae-Lyx Polishverwijderaar is een alkalisch reinigingsconcentraat. Trae-Lyx Polishverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van Trae-Lyx Vloerpolish en Trae-Lyx Onderhoudsmiddel.

Toepassing
Door de speciale eigenschappen is Trae-Lyx Polishverwijderaar geschikt om de Trae-Lyx Vloerpolish en Onderhoudsmiddel af te breken, waarna deze makkelijk kunnen worden verwijderd. Dit is nodig indien de vloer van een nieuwe laklaag voorzien dient te worden of van een schone, nieuwe laag Trae-Lyx Vloerpolish.

Eigenschappen
Kleur: Blank
Soortelijk gewicht: Ca. 1.02 kg/dm3
Gehalte oplosmiddel per liter: 6,0 %. Gehalte vluchtige, organische. Stoffen: 0,0% (0 g/l)
Verpakking: 1 liter
Opslag: Droog en vorstvrij
Houdbaarheid in de bus: 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25°C, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: borstel (luiwagen)
Type verdunning: (warm) water
Percentage verdunning: als verwijderaar voor Vloerpolish en Onderhoudsmiddel voldoet een 10% verdunning (1 liter Vloerpolish verdunnen met 9 liter water).
Schoonmaken gereedschap: water

Behandeling algemeen
De vloer met stofzuiger of veger van los vuil ontdoen.

Verwerking
Voor gebruik de Trae-Lyx Polishverwijderaar verdunnen met (warm) water in een verhouding van ca. 1 : 9. Met een borstel (luiwagen) dit mengsel over de vloer verspreiden (goed nat maken) en goed schrobben, bij voorkeur met een schrobmachine. Denk ook vooral om de vloer langs de plinten, waar evt. oude waslagen het dikst zijn. De Polishverwijderaar ca. 5 -10 minuten laten intrekken. Nogmaals schrobben met schrobmachine. Schrobwater en vuil verwijderen/opnemen met bij voor-keur een zgn. waterzuiger of anders met een trekker en een dweil. Dit dient zeer secuur te gebeuren, daar absoluut voorkomen dient te worden dat de wasresten opnieuw over de vloer worden verspreid. Goed naspoelen met schoon water waaraan een scheutje ammonia is toegevoegd. Ook dit spoelwater goed opnemen/opdweilen. De vloer laten drogen. 

Bijzonderheden
Voorkom langdurig en/of herhaaldelijk contact met de huid, daar de Trae-Lyx Polishverwijderaar een sterk ontvettende werking heeft.