Ciranova Parketwas 1 Liter Bekijk groter

Ciranova Parketwas 1 Liter

Traditionele boenwas, op basis van natuurlijke en synthetische wassen voor het beschermen van houten vloeren. Een gesiliconiseerde hars garandeert een betere watervastheid. Beschikbare kleuren: Kleurloos, geel en bruin.

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 29,15 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Productbeschrijving
Traditionele boenwas op basis van natuurlijke en synthetische wassen. De parketwas is waterafstotend en speciaal ontwikkeld om met de spons aan te brengen. In de was is een gesiliconiseerd hars verwerkt om de watervastheid te verbeteren.

Aanwending
Voor het boenen van geboend of vernist parket, meubelen, balken, deuren, houten en stenen vloeren. 

Voorbehandeling
Het hout vooraf goed schuren, voor eik gebruik korrel nr. 150, voor den gebruik korrel nr. 220. De parketwas onmiddellijk op het hout aanbrengen. Het is ook mogelijk om eerst Aquacolor, Loogbeits of Aquavintage Ciranova® aan te brengen vooraleer te boenen. Eventueel kan ook eerst op het hout Parketolie Ciranova®, Parketvernis
Ciranova® of basisolie aangebracht worden, na het drogen en schuren kan de Parketwas aangebracht worden.

Hout voorbehandeld met:
- was: Met boenwasverwijderaar oude was weghalen
- olie: reinigen met Intensief Reiniger
- vernis: schuren en stofvrij maken

Gebruiksaanwijzing
Breng een dunne laag was aan met een spons. Er kan ook gewerkt worden met de borstel of een vod. Na droging, opblinken met boenmachine, boenborstel en zachte doek.

Droogtijd
Na het uitstrijken met de spons of borstel: 30 minuten, afhankelijk van de dikte van de aangebrachte boenwaslaag en de kamertemperatuur.

Uitstrijkvermogen
+/- 7 - 12 m2 / l afhankelijk van de houtsoort en de voorbehandelling.

Nabehandeling
Na droging goed opblinken met zachte doek tot het hout een mooie glans krijgt. Achteraf kunnen meerdere lagen aangebracht worden. Na gebruik van de Parketwas Ciranova® kan er NOOIT VERNIST WORDEN!

Productinformatie
Beschikbare kleuren: kleurloos, geel en bruin. Geeft een hoogglans na opboenen. Bij meerdere lagen verhoogt de glansgraad.

Bijzondere meldingen
Parketwas Ciranova® is een romig product, heel gemakkelijk aan te brengen, geeft een hoge blank en een vlugge droogtijd. Parketwas Ciranova® is gemaakt met een mengsel van natuurlijke en synthetische grondstoffen, tolueenvrij en gebruiksvriendelijk. PARKETWAS Ciranova® is ontvlambaar en moet dus opgeslagen worden in een veilige, koele ruimte.