Ciranova Maintenance Oil 1 Liter Bekijk groter

Ciranova Maintenance Oil 1 Liter

Universele sneldrogende olie voor het onderhoud van geoliede houten oppervlaktes. Doffe of intens gebruikte vloeren worden terug opgefrist met Ciranova onderhoudsolie. Regelmatige toepassing kan dure en tijdrovende renovaties voorkomen. 

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

€ 36,20 incl. BTW

Meer informatie

Aawending
Ciranova onderhoudsolie is perfect geschikt voor het onderhouden van met Hardwaxolie en UV-olie behandelde vloeren, trappen en meubelen.

Voorbehandeling
Alvorens het product aan te brengen, het oppervlak reinigen met intensiefreiniger (zeepresten verwijderen), spoelen met water, oppervlak laten drogen, stofvrij maken.

Gebruiksaanwijzing
Voor parketvloeren de onderhoudsolie dun en egaal aanbrengen, enkele minuten laten indringen en nadien droogwrijven met een witte pad. Voor kleinere oppervlakken het product aanbrengen met een pluisvrije doek en overtollige  product verwijderen.

Droogtijd
Bij normale omgevingstemperatuur is het oppervlak droog na +/- 4 uur. Het behandelde oppervlak de eerste 12 uur niet belasten. Afwijkende omgevingscondities, zoals lagere temperatuur of hogere vochtigheid, kan de droging aanzienlijk verlengen. 

Uitstrijkvermogen
+/- 40-60 m²/l. Verbruik is sterk afhankelijk van het oppervlak en manier van afwerking. Voor een optimaal resultaat, steeds het overtollige product verwijderen.

Nabehandeling
Het is aangeraden om het onderhoudsprogramma van Ciranova te volgen voor een optimale conditie van de vloer. Voor regelmatig onderhoud raden we parketzeep Ciranova® aan. Voor periodiek onderhoud gebruikt men Onderhoudsolie Ciranova®. Bij zware vervuiling dient er eerst intensiefreiniger Ciranova® gebruikt te worden.

Productinformatie
Houdbaarheid : 2 jaar in originele en ongeopende verpakking.

Bijzondere meldingen
Gedroogde olieresten zijn zelfontbrandbaar. Gebruikte vodden en pads onderdompelen in water.