Ciranova Hard Floor Cleaner 750ml Bekijk groter

Ciranova Hard Floor Cleaner 750ml

504566

Dieptereiniger op waterbasis en ecologisch vriendelijk. Voor alle types verniste of gelakte houten vloeren. Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oude lagen polish. 

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 15,30 incl. BTW

Meer informatie

Hard floor cleaner is een watergedragen reiniger voor het verwijderen van oude polish lagen (Hard floor Polish & UNICARE X-MATT) op verniste en gelakte vloeren. Hard floor cleaner kan eveneens gebruikt worden als ontvetter voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en strepen op gelakte vloeren.

Kleur 
Kleurloos

Viscositeit 
Dun vloeibaar

Dichtheid 
1,05

PH waarde 
9

Geur 
Frisse detergentgeur

Voorbehandeling
Maak de vloer stofvrij alvorens de Hard floor cleaner te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing
Voor het verwijderen van vlekken en strepen: Verdun de Hard floor cleaner 1/10 in lauw water en reinig de vloer met een dweil, microvezeldoek of zachte schuurborstel. Nadien dient men de vloer te reinigen met zuiver water.

Voor het verwijderen van Polish lagen: Verdun de Hard floor Cleaner 1/5 in lauw water en reinig de vloer met een zachte schuurborstel of dweil. Men kan ook gebruik maken van een boenmachine met een groene of rode pad. Laat het product enige tijd inwerken en verwijder het vuil met een trekker of dweil. Nadien dient men de vloer nog eens grondig te reinigen met zuiver water.

BELANGRIJK: Een parketvloer mag nooit te nat worden gemaakt, vermijd dus overtollig water op de vloer.

Droogtijd
Enkele minuten laten inwerken, niet laten indrogen!

Uitstrijkvermogen
+/- 200-400 m²/ liter

Nabehandeling
Na het gebruik van Hard floor cleaner kan men een opnieuw Hard floor Polish of UNICARE X-MATT aanbrengen op de vloer. Voor het regelmatig onderhoud van verniste vloeren dient men Ciranova Hard floor fresh te gebruiken.

Productinformatie
Houdbaarheid: 18 maanden in originele en ongeopende verpakking. Vorstvrij bewaren.

Productinformatie
Na gebruik het gereedschap reinigen met water. Niet mengen met andere reinigingsmiddelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.