Ciranova UN1CO Set 1,3 Liter

1-laags olie van de nieuwste generatie die gebruik maakt van hernieuwbare natuurlijke oliën.  Dank zij de speciale technologie dient er maar één laag aangebracht te worden. De combinatie van olie met harder zorgt voor een snelle droging en uitstekende chemische bestendigheden.

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Ciranova UN1CO kleuren Productinformatie Stappenplan

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 122,85 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Productbeschrijving
UN1CO is een 2 componenten, 1-laags olie van de nieuwste generatie die gebruik maakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Dankzij haar speciale technologie dient er maar één laag aangebracht te worden. De combinatie van de olie met de harder zorgt voor een snelle droging en uitstekende chemische bestendigheden. UN1CO is VOS & Kobalt vrij.

Voorbehandeling
Schuur het te behandelen oppervlak met korrel 100-120 en maak daarna het oppervlak zorgvuldig stofvrij. TIP: Voor een intensievere aankleuring kan men het hout eerst voorbenatten.

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden en oproeren. Meng de olie met de verharder (100/30) en laat het product een 10-tal minuten rusten. Men kan de UN1CO inboenen met een beige of witte pad of aanbrengen met kwast, vod of spons. Laat enkele minuten inwerken en verwijder de overtollige olie binnen de 15 minuten door deze in te poetsen met een witte pad of een doek tot het oppervlak niet meer kleeft. Het oppervlak moet daarna handdroog aanvoelen.

Droogtijd
Na +/- 24 uur, afhankelijk van de houtsoort en de omgevingsomstandigheden (temperatuur, luchtvochtigheid,..), is het oppervlak licht belastbaar.

Uitstrijkvermogen
50-60 m²/liter

Nabehandeling
Voor regelmatig onderhoud raden we parketzeep Ciranova aan. Voor periodiek onderhoud gebruikt men Onderhoudsolie Ciranova en bij zware vervuiling dient er eerst een intensiefreiniger Ciranova gebruikt te worden. OPGELET : UNICO is pas volledig uitgehard na +/- 2 weken. Tijdens deze periode mag men de vloer niet met water of onderhoudsproducten behandelen.

Productinformatie
Houdbaarheid : 1 jaar in originele en ongeopende verpakking.
Vorstvrij bewaren
Potlife na toevoeging van de verharder : +/- 3 uur.

Bijzondere meldingen
Gedroogde olieresten zijn zelfontbrandbaar. Gebruikte pads en doeken kunnen zelfontbrandbaar zijn., daarom dient men deze na gebruik onder te dompelen in water.