Ciranova Loogbeits 5 Liter Bekijk groter

Ciranova Loogbeits 5 Liter

Reactieve beits voor het verouderen van looizuurhoudende houtsoorten zoals eik en grenen. Nabehandelen met olie, vernis (spuiten) of boenwas. Standaard beschikbaar in 16 kleuren.

Let op: op black zit een levertijd van 5-7 werkdagen.

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie Kleuren Ciranova Loogbeits

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 79,20 incl. BTW

Meer informatie

Technische gegevens
Kleur afhankelijk van gekozen kleur
Glansgraad niet van toepassing
Densiteit 1 kg/l
Viscositeit zoals water
Vlampunt niet van toepassing

Voorbehandeling
Kan gebruikt worden op geschuurd, geschaafd en geborsteld hout. Men kan het hout voorbenatten om overlappingen te vermijden.

Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed oproeren en schudden. Met een borstel de loogbeits royaal aanbrengen in de richting van de houtvezel. Nadien egaliseren met een droge borstel. OPGELET: Loogbeits is een reactive beits, zorg dus dat de beits egaal wordt aangebracht. Men kan loogbeits ook aanbrengen met een drukspuit. Daarna dient
men de beits ook te egaliseren.

Droogtijd
Minimum 6 uur (reactietijd) bij kamertemperatuur.

Uitstrijkvermogen
10-15m2/l afhankelijk van de houtsoort, voorbereiding en schuurtegraad.

Nabehandeling
Na volledige reactietijd het oppervlak glad maken met een groene pad. Nadien kan men de loogbeits afwerken met een olie of was. Voor gebruik van een lak of vernis, gelieve de technische dienst van Ciranova te contacteren.

Productinformatie

  • beschikbaar in 16 kleuren
  • houdbaarheid: 1 jaar in gesloten en ongeopende verpakking.
  • vorstvrij bewaren

Bijzondere meldingen
Alleen roestvrij materiaal gebruiken. Alle materiaal direct na gebruik met water reinigen. Dit product mag niet in de riolering gegoten worden.
Reactieve verouderingsbeits op waterbasis op basis van natuurlijke en reactieve kleurstoffen. Loogbeits is bijzonder geschikt voor het verouderen van looizuurhoudende houtsoorten zoals eik en grenen. Zorgt voor unieke afwerkingen. Enkel voor binnen gebruik.
De uiteindelijke kleur hangt oa af van de houtsoort, het schuren, de voorbereiding en de aangebrachte hoeveelheid. Daarom is het aangeraden om de kleur altijd eerst te testen!