Ciranova Hardwaxoil Magic 1 Liter Bekijk groter

Ciranova Hardwaxoil Magic 1 Liter

Gemodificeerde parketolie met een uitstekende slijtvastheid. Goede vulling, natuurlijke kleur, zeer goede chemische en mechanische weerstand. Zeer mat en glimt niet op. De bestendigheid kan nog verbeterd worden door toevoeging van een harder UA.

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie Stappenplan Kleuren Hardwaxoil Magic

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 58,30 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Gebruik
Bijzonder geschikt voor het inoliën van parket of houten vloeren. Bezorgt uw parket een rustiek uitzicht en laat zich gemakkelijk herstellen. Het is aan te raden dunne lagen te zetten. Meerdere lagen verhogen de glansgraad.

Voorbehandeling
Het hout vooraf schuren met korrel 100-120 en het schuurstof zorgvuldig verwijderen.

Gebruiksaanwijzing
Voor hard hout zijn 2 lagen vereist, in geval van zacht hout raden we 3 lagen aan. Voor industriële toepassingen (walsen, spuiten) moeten de technische mensen van Ciranova geraadpleegd worden. TIP: om de open tijd van de olie te verlengen kan men olie vertrager van Ciranova toevoegen.

Droogtijd
Hardwaxoil MAGIC Natural: +/- 6uur
Gekleurde Hardwaxoil MAGIC: +/- 12 uur
De droogtijden zijn sterk afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en ventilatie. Dikke lagen verlengen de droogtijd. Door een hogere temperatuur en een goede ventilatie wordt de droogtijd aanzienlijk ingekort.

Nabehandeling
Voor regelmatig onderhoud raden we parketzeep Ciranova aan. Voor periodiek onderhoud gebruikt men Onderhoudsolie Ciranova. Bij zware vervuiling dient er eerst intensiefreiniger Ciranova gebruikt te worden. OPGELET: De Hardwaxoil is pas volledig uitgehard na +/- 2 weken. Tijdens deze periode mag men de vloer niet met water of onderhoudsproducten behandelen.

Productinformatie
Houdbaarheid : 2 jaar in originele en goed gesloten verpakking.

Bijzondere meldingen
Gedroogde olieresten zijn zelfontbrandbaar. Gebruikte vodden en pads onderdompelen in water. Wij raden aan de Hardwaxoil Magic Naturel te gebruiken als eindlaag op de aangekleurde Hardwaxoils. Hardwaxoil Magic Naturel en Naturel wit kunnen gebruikt worden als fixeerlaag op watergedragen CIRANOVA beitsen om daarna te kunnen lakken met watergedragen CIRANOVA vernissen. Kleurolieën moeten steeds getest worden alvorens het volledige oppervlak te behandelen.