Ciranova Onderhoudskit Gelakte Vloeren Mat Bekijk groter

Ciranova Onderhoudskit Gelakte Vloeren Mat

502118

Complete set voor het onderhoud van gelakte matte vloeren.

  • Hard floor fresh
  • Hard floor cleaner
  • Hard floor polish

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 67,85 incl. BTW

Meer informatie

Algemeen
Gedurende de eerste 7 dagen hardt de vernis uit (in het bijzonder 2-componenten vernis). Enkele voorzorgsmaatregelen zijn dan ook aanbevolen : Geen zware meubelen of stoelen verplaatsen (verslepen). Ontstoffen met stofzuiger, bezem of doek (gebruik geen geïmpregneerde stoffen). Aangepaste bescherming aanbrengen (vilt) onder de poten van tafels en stoelen.

Onderhoud
De verniste vloer wordt gereinigd met stofzuiger en Hard Floor Fresh Ciranova®. Let er evenwel op dat u geen producten gebruikt die wassen bevat, omdat dit later
hechtingsproblemen kan veroorzaken bij het nabehandelen. Daarna onderhouden met Hard Floor Polish Ciranova®. 

Regelmatig onderhoud
Regelmatig onderhoud met Hard Floor Fresh Ciranova®, een watergedragen ecologish reinigingsmiddel voor alle types verniste of gelakte vloeren. Meng 100ml in 10l lauw water. Bevochtig de dweil met de oplossing en dweil hiermee de vloer in één keer fris en hygiënisch schoon. Spoel de dweil en wring ze goed uit. Vermijd overtollig vocht op het parket.

Nabehandeling
Voorkom vroegtijdige slijtage aan het oppervlak door Ciranova® Hard Floor Polish te gebruiken. Bij nieuwe verniste vloeren, minstens 14 dagen wachten alvorens de polish aan te brengen. Giet een beetje Hard Floor Polish Ciranova® uit op de vloer en spreidt deze met gelijkmatige bewegingen uit over het oppervlak met een dweil. Steeds in de richting van het hout dweilen om strepen te voorkomen. Het is aan te raden om 4x per jaar Hard Floor Polish Ciranova® aan te brengen bij commerciêle ruimten en dergelijke, en de Hard Floor Cleaner 1x per jaar te gebruiken om oude vervuilde lagen te verwijderen.

Renovatie
Voor het renoveren van een verniste vloer moet men eerst de oude vernislagen afschuren, daarna alle schuurstof verwijderen en vervolgens een nieuwe vernisla(a)g(en) aan brengen. Op plaatsen waar de vernislaag is afgesleten zal het hout verkleuren wat het moeilijk maakt om een egale afwerking te bekomen. Daarom is het belangrijk om tijdig een nieuwe laag vernis aan te brengen (nadat de oude vernislagen zijn afgeschuurd). Na het afwerken moet de nodige tijd in acht genomen worden om het product goed te laten uitharden. De parketvloer mag dan niet betreden worden.