Ciranova Woodlook Plus Bekijk groter

Ciranova Woodlook Plus

WOODLOOK PLUS is een onzichtbare, 35% Biobased, milieuvriendelijke PU impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. Het hout krijgt een licht blekende en ultra matte uitstraling. WOODLOOK PLUS is niet vergelend en heeft anti-slip eigenschappen.

  • Ultieme onzichtbare afwerking
  • Geeft het hout een licht blekende uitstraling
  • Erg eenvoudig aan te brengen.
  • Niet vergelend. 

Meer details

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Informeer een vriend

Array

Array

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleer

€ 49,95 incl. BTW

Meer informatie

Voorbehandeling
Zorg ervoor dat alle oude afwerkingslagen volledig zijn verwijderd en dat de vloer vrij is van stof en andere vervuilingen. Kan gebruikt worden op geschuurd, geschaafd en geborsteld hout.

Droogtijden
Stofdroog : na 20 tot 30 minuten Overschilderbaar : na 4 à 6 uur Schuurbaar: na 12 uur Licht belastbaar: na 24 uur De droogtijden zijn sterk afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid,de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en ventilatie. 

Onderhoud
Regelmatig onderhouden met Hard Floor Fresh Ciranova®. UNICARE X-MATT gebruiken voor het periodiek onderhoud. Hard Floor Cleaner Ciranova® wordt gebruikt voor het reinigen van zwaar vervuilde vloeren en om oude polish lagen te verwijderen. 

Applicatie Woodlook Plus
Zowel als grond- en eindlaag gebruiken en aan te brengen in 3 lagen. Voor gebruik het product goed oproeren en niet verdunnen. Het product aanbrengen met rol of kwast. Een kortharige rol is aanbevolen (microvezel 4-6 mm). Voor spuitapplicatie, contacteer de technische dienst van Ciranova. Breng de 1e laag aan in de richting van de houtnerf. Breng na 4 tot 6 uur een 2e laag aan op dezelfde manier als de 1e laag. Laat 12 tot 24 uur drogen en nadien tussenschuren met korrel 180- 220 waarna men de 3e laag kan aanbrengen. 

Belangrijke informatie
Alleen roestvrij materiaal gebruiken. Alle materiaal direct na gebruik met water reinigen. Indien het hout vooraf gebeitst moet worden, gebruik alleen Ciranova® Aquapad + 10% Aquapad Harder. Voor exotische houtsoorten dient men de de afwerking vooraf te testen Voor industriële toepassingen moet de technische dienst van Ciranova® geraadpleegd worden. Producten op waterbasis kunnen velvorming vertonen bij contact met de lucht. Indien nodig vooraf filteren.

Let op! de nieuwe biobased producten van Ciranova kunnen niet gemengd worden met de oude versie. Wel kunt u eventueel deze nieuwe producten als volgende laag over een laag oud product gebruiken. Aan de verpakking kun je zien of het dezelfde producten zijn, de biobased producten hebben allemaal een + teken achter de naam staan.