GOUDHAANTJE GROENE SCHILDERSTREEP 21MM ROYAL Bekijk groter

Goudhaantje Groene Schilderstreep 21mm Royal

Verfrollers gemaakt van een slijtvaste polyamide bekleding met een optimaal verfopname vermogen en gelijkmatige verfafgifte. Voor langdurige inzet. Regenererende vacht met een hoog rendement per m2. Voor een fijn gestructureerde en gelijkmatige afwerking. Makkelijk te reinigen.

Aanbevolen voor: Latex, Dispersies.
Voldoet tevens bij: Primers en voorstrijk.
Beugel: 8 mm 

Meer details

Uitleg keuze verfrollers Goudhaantje

€ 15,00 incl. BTW

Meer informatie

TIP
Hoe met verfrollers om te gaan (vachtrollers).

  1. Inwerken: Voor het eerste gebruik de verfrol in het oplosmiddel van de aan te brengen verf dompelen. Water voor watergedragen verven en verdunning bij oplosmiddelhoudende verven. Aansluitend de roller goed uitrollen totdat er geen vloeistof meer uitkomt. Met het inwerken van de verfrol verbetert men het verfopname vermogen van de rol en verwijdert men de microscopisch kleine pluisjes die bij de productie van de verfrol niet geheel verwijderd kunnen worden.
  2. In de verf: Doop de verfroller tot ongeveer de helft in de verf en rol de overtollige verf af aan het verfrooster. Herhaal dit totdat de verfroller rondom verzadigd is met verf. Rol zonder druk van boven naar beneden en verdeel de verf aansluitend. 
  3. Reinigen: Was de verfrol als men deze wil hergebruiken altijd goed uit met water of verdunning en hou u daarbij aan de milieuvoorschriften.
  4. Bewaren: Nog vochtige rollers ophangen. Niet liggend of in plastic bewaren. De bekleding van de verfrol kan hierdoor een vlakke kant krijgen. Optimaal is de verfrol bewaren in een daarvoor bestemde verfrol bewaarkoker.