Copa Acryl Non Crack Wit 310ML Bekijk groter

Copa Acryl Non Crack Wit 310ML

001463

Overschilderbare acrylaatkit voor aansluitings- en afwerkingsvoegen op pleister, stenen, beton, hout, aluminium, metalen en PVC. Beperkt het craqueleren van hooggevulde verven tot een minimum. Niet corroderend t.o.v. metalen. Toepasbaar binnenshuis.

 

Meer details

Productinformatie Veiligheidsinformatie

€ 6,55 incl. BTW

Meer informatie

Uniek watergedragen acrylaatkit voor het tegengaan van scheuren en verkleuring in verf

  • Voor binnentoepassing.
  • Vrijwel reukloos.
  • Niet corrosief t.o.v. metalen.

Applicaties
Copagro Acryl Anti-Crack is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton enz.

Gebruiksaanwijzing
De optimale voeg is voldoende breed zodat deze bewegingen kan opnemen en verwerken van aangrenzende bouwelementen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Een algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10 mm 1:1 is, met een minimum van 5 mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10 mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6 mm met een maximum van 15 mm. 

Product omschrijving
Copagro Acryl Anti-Crack is een hoogwaardige acrylaatkit die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende watergedragen verven. Door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf en verkleuring van de verflaag tot een minimum beperkt.

Voordelen

  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
  • Voorkomt scheuren en verkleuring van de verf.

Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met water.

Overschilderbaarheid
Copagro Acryl Anti Crack is het best overschilderbaar na volledige uitharding. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.

Schoonmaken
Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Handen kunnen worden gereinigd met Copagro Wipes en/of water en zeep.

Kleuren
• Wit

Verpakking
• Koker 310 ml

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Gezondheid & veiligheid
Het productveiligheidsblad dient te worden gelezen en begrepen voor gebruik. Productveiligheidsbladen zijn beschikbaar op aanvraag en via de Copagro websites.

Waarborg & garantie
Copagro garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties

Beperkingen
Niet geschikt voor continue waterbelasting. Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, neopreen en bitumineuze ondergronden. * Buiten toepassing is alleen mogelijk bij goed drogend weer en indien het binnen 5 uur na aanbrengen niet regent.

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergrond). Op schone, droge, vet- en stofvrije en voldoende sterke ondergronden. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen, zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn.