Copa Acryl DSP Wit 310ML Bekijk groter

Copa Acryl DSP Wit 310ML

001461

Overschilderbare acrylaatkit voor aansluitings- en afwerkingsvoegen op pleister, stenen, beton, hout, aluminium, metalen en PVC. Herstellen van naden en scheuren. Niet corroderend t.o.v. metalen. Toepasbaar binnenshuis.

Meer details

Productinformatie Veiligheidsinformatie

€ 3,95 incl. BTW

Meer informatie

Copagro Acryl-DSP is een hoogwaardige1 component acrylaatkit op dispersie basis. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen.
Na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.

Toepassingen
Aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk. Voegen tussen trappen en wanden, tussen beton en plafond elementen, bij plafond/wand aansluitingen, bij plinten, vensterbanken en gasbeton. Zowel binnen als *buiten toepasbaar.
*Buiten toepassing is alleen mogelijk bij goed drogend weer. Na doordrogen is Copagro Acryl-DSP weer en regen bestendig.
In het algemeen hecht Copagro Acryl-DSP zonder primer uitstekend op vele bouwmaterialen zoals beton, metselwerk, gasbeton, gelakt hout, geanodiseerd aluminium en hard PVC.

Beperkingen
Onder meer niet geschikt voor langdurige waterbelasting en niet voor toepassing op PE, PP, Teflon en bitumineuze ondergronden. Overschilderen met hoog gevulde dispersie verven kan barst vorming in de verf geven.

Voorbehandeling en afwerking
Ondergronden dienen schoon, droog en draagkrachtig te zijn. Sterk zuigende ondergronden voorstrijken met verdunde Acryl-W. Zie Primer adviestabel TB 02-95.
Een hecht proef voor gebruik wordt aanbevolen. Afwerken met terpentine. Zie TB 03-95.

Verpakking
Kokers van 310ml.

Veiligheid
Een product veiligheidsblad is beschikbaar.

Garantie
Copagro garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties. De aansprakelijkheid zal nooit meer bedragen dan hetgeen bepaald is in onze verkoop- en leveringsvoorwaarden. In geen geval is Copagro aansprakelijk voor enigerlei gevolgschade.

Aansprakelijkheid
De gegeven informatie is het resultaat van onze testen en ervaring en is van algemene aard. Zij houdt echter geen aansprakelijkheid in. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om door eigen testen vast te stellen of het product voor de toepassing geschikt is.