Ciranova Woodcleaner 5 liter Bekijk groter

Ciranova Woodcleaner 5 liter

504570

Woodcleaner Ciranova is een product voor het reinigen en ontvetten van buitenhout. Woodcleaner kan zowel op nieuw hout als op reeds behandeld hout gebruikt worden. Door het gebruik van Woodcleaner zal men een egaal eindresultaat bekomen wanneer men het hout afwerkt met een Ciranova beschermingsproduct. 

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 93,35 incl. BTW

Meer informatie

Ciranova Woodcleaner is een product voor het reinigen en ontvetten van buitenhout. Woodcleaner kan zowel op nieuw hout als op reeds behandeld hout gebruikt worden. Door het gebruik van Woodcleaner zal men een egaal eindresultaat bekomen wanneer men het hout afwerkt met een Ciranova beschermingsproduct. (Ecoprotector en UVP Decking oil 2C)

Gebruiksaanwijzing
Voor een betere werking is het aangeraden om het hout eerst voor te benatten. Daarna dient men de Woodcleaner aan te brengen met een borstel. Schrob het hout met een zachte schuurborstel of gebruik een boenmachine. Laat de Woodcleaner enige tijd inwerken en spoel daarna het behandeld hout na met water. 

Droogtijd
Sterk afhankelijk van de temperatuur.

Uitstrijkvermogen
+/- 10 m²/liter afhankelijk van de houtsoort en de voorbereiding.

Nabehandeling
Na het schoonmaken van het hout met Woodcleaner dient men het hout te beschermen met een beschermingsproduct uit het Ciranova gamma. Zorg ervoor dat het hout volledig droog is alvoor men een beschermingsproduct aanbrengt.

Productinformatie
Houdbaarheid: 1 jaar in gesloten originele verpakking.