Ciranova Teakolie Bekijk groter

Ciranova Teakolie

Voor het behandelen en onderhouden van tuinmeubelen in teak. Verfraait en beschermt tegen alle weersomstandigheden. 

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

Meer details

Productinformatie

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 26,45 incl. BTW

Meer informatie

Mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie geïnspireerd op een Scandinavische traditie. De teakolie penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis

Kleur
Geel-bruine vloeistof

Geur
Lavendelgeur

Densiteit
0,815

Viscositeit
22"/DIN 4mm

Houdbaarheid
2 jaar in gesloten verpakking

Aanwending
Teakolie Ciranova geeft tuinmeubelen een prima bescherming. Door het gebruik van Teakolie Ciranova wordt uw exotisch hout gevoed en geeft een natuurlijke finish. Het maakt het oppervlak mooier en geeft een bescherming tegen water en andere weersomstandigheden. 

Voorbehandeling
Vooraleer Teakolie Ciranova te gebruiken moet het oppervlak volledig proper zijn. Wanneer uw tuinmeubelen vergrijsd zijn, eventueel eerst goed afspoelen met Groene Aanslag Verwijderaar of Ontgrijzer Ciranova en indien nodig afschuren.

Gebruiksaawijzing
Overvloedig aanbrengen met een propere vod of borstel. Wacht tien minuten zodat de olie in het hout kan dringen. Veeg het surplus aan olie af met een vod. Voor nieuw hout moet deze werkwijze zeker tweemaal herhaald worden. Teakolie Ciranova mag gebruikt worden op alle binnen- als buiten houtoppervlakken.

Droogtijd
Ten minste 10 uur.

Uitstrijkvermogen
10m2/liter

Nabehandeling
Voor nieuw hout zeker de eerste maal tweemaal behandelen. Regelmatig herbehandelen voor teakmeubelen die buiten staan.

Bijzondere Meldingen
Teakolie Ciranova geeft een aangename lavendelgeur. Teakolie Ciranova is niet filmvormend, daarom regelmatig herbehandelen. Teakolie is op basis van natuurlijke oliën. De vodden waarmee de olie is afgeveegd moeten bewaard worden in open lucht om zelfontvlambaarheid te vermijden.