Ciranova Decking Oil 2,5 liter Bekijk groter

Ciranova Decking Oil 2,5 liter

Decking Oil is een impregneringsolie voor het beschermen en onderhouden van alle buitenhout. Decking oil beschikt over een ingebouwde UV-blocker die het verkleuren van het hout vertraagt. Decking oil voedt en beschermt het hout en zorgt voor een waterafstotende werking. Decking Oil is geschikt voor alle houten terrassen, buitenmeubelen en houten gevelbekleding. Regelmatig gebruik van Decking oil verlengt de levensduur van uw buitenhout. 

Dit artikel wordt speciaal voor u besteld en mag niet retour.

 

 

Meer details

Productinformatie Kleuren Ciranova Decking Oil

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

€ 75,05 incl. BTW

Meer informatie

Voorbehandeling
Vóór men Decking oil aanbrengt dient men eerst het hout te reinigen met Woodcleaner Ciranova. Zorg ervoor dat alle vuil, mos, groenaanslag verwijderd is vooraleer de Decking oil aan te brengen.

Gebruiksaanwijzing
Breng de Decking oil aan met een borstel of pad in de richting van de planken. Laat enkele minuten inwerken en verwijder de overtollige olie binnen 30 minuten door deze in te poetsen met een witte pad of een doek. Indien nodig kan men na +/- 8 uren een 2e laag aanbrengen zoals de 1e laag. Zorg ervoor dat het hout goed verzadigd is voor een langdurige bescherming. Bij het gebruik van decking oil op meubelen dient men de overtollige olie goed uit te wrijven tot het oppervlak handdroog aanvoelt.

Droogtijd
Na +/- 12 uur, afhankelijk van de houtsoort en de omgevingsomstandigheden (temperatuur, luchtvochtigheid,...), is het oppervlak licht belastbaar.

Uitstrijkvermogen
+/- 20-24 m²/liter per laag, afhankelijk van de houtsoort.

Nabehandeling
Om een langere levensduur van uw buitenhout te verkrijgen is het aangeraden om 1 à 2 keer per jaar een nieuwe laag Decking oil aan te brengen. 

Productinformatie
Gedroogde olieresten zijn zelfontbrandbaar. Gebruikte pads en doeken kunnen zelfontbrandbaar zijn, daarom dient men deze na gebruik onder te dompelen in water.

Houdbaarheid
2 jaar in gesloten en originele verpakking.