Nieuw Caparol Amphisilan Primer Bekijk groter

Caparol Amphisilan Primer 10 Liter

Voorstrijkmiddel ter bevordering van de hechting onder siliconenhars- en dispersiemuurverven, buiten. Nevelvrij te verspuiten met Nespri-TEC. 

 

Meer details

Informeer een vriend

Array

Array

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleer

€ 216,60 incl. BTW

* verplicht(e) veld(en)

loader

Meer informatie

Toepassing
Een met water te verdunnen, gepigmenteerd, speciaal voorstrijkmiddel. Verbeterd de hechting op gladde ondergronden en verweerde, draagkrachtige kunstharssierpleisters onder AmphiSilan-, ThermoSan- en alle Nespri-TEC verflagen. Afhankelijk van de weersomstandigheden is een beschermend net aan te bevelen.

Materiaalbasis
Speciale kunstharsdispersie.

Verpakking
standaard en ColorExpress 10 en 25 liter.

Kleur
Wit en kleur.
AmphiSilan Primer is met ColorExpress in vele lichte kleuren tot een reflectiewaarde 70 op kleur te maken. Bij afname van 100 liter of meer is levering af fabriek mogelijk. Vraag naar de levertijden.

Opslag
Koel, maar vorstvrij bewaren.

Geschikte ondergronden
De ondergrond moet draagkrachtig, schoon, droog en vrij zijn van stoffen die de hechting verminderen.

Verwerkingsmethode
AmphiSilan Primer onverdund aanbrengen met kwast, roller of Nespray-Airlessspuitapparatuur.
Spuitapplicatie:
spuithoek: 30°
Nespray-nozzle: 0,016-0,019 met dubbele uitgang.
De temperatuur van het materiaal wordt door de Nespray-TEC-spuitapparatuur automatisch geregeld. De druk bij een geopend spuitpistool moet bij Nespri-Plus in het groen bereik liggen. Met de speciale Nespri/gereedschapskoffer is dit onder eigen verantwoording in te stellen.

Andere materialen, zoals speciale voorstrijkmiddelen, kunnen worden verspoten met het Nesprayairless-spuitapparaat. Het overspray-vrije effect wordt dan niet bereikt. De materialen met de nodige voorzorgsmaatregelen verwerken. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water.

Opbouw van het verfsysteem
AmphiSilan Primer onverdund verwerken.

Verbruik
Ca. 150 tot 250 ml/m2 per laag, afhankelijk van de structuur van de ondergrond. Nauwkeurig verbruik vaststellen door een proef op het object.

Verwerkingsomstandigheden
Minimaal 5 °C voor materiaal, omgeving en ondergrond. Niet verwerken in de directe zon, bij hoge luchtvochtigheid, harde wind, mist of bij kans op regen of nachtvorst.

Droogtijd
Bij 20 °C en 65 % relatieve luchtvochtigheid na ca. 12 uur over te schilderen. Bij lagere temperaturen een langere droogtijd anhouden.

Reinigen gereedschap
Direct na gebruik of bij langere werkonderbrekingen met water reinigen.

Attentie
Niet geschikt op oppervlakken waarop water blijft staan. Om de speciale eigenschappen zeker te stellen de AmphiSilan Primer niet met andere materialen mengen.