Verfmerk uitgelicht: Caparol

Published : 11-02-2020 10:28:32
Categories : Algemeen

Verfmerk uitgelicht: Caparol

Deze maand lichten we een van onze verfmerken uit: het Duitse merk Caparol, bekend vanwege de basisverf die zij verkopen. Caparol is een geliefd schildermerk in de bouwsector en wordt dan vaak in grotere volumes gebruikt. Het merk is herkenbaar aan het logo van de olifant op de verfemmer of blik. Ook als particulier is het trouwens een prima merk om mee te werken. Lees in ons nieuwe blog meer over de verschillende eigenschappen en bestel uw verf vandaag nog online via onze webshop.

De verf van Caparol uit onze collectie

Bij Verfsuper hebben we een collectie samengesteld van verschillende soorten Caparol-verf. Deze kunnen voor oppervlaktes zowel binnen als buiten gebruikt worden. De slogan van Caparol uit de jaren vijftig is kenmerkend: "Fassadenfarben sollen Dickhäuter sein" (‘Muurverven moeten dikhuiden zijn’), waarmee het merk het belang van een goede, dekkende muurverf onderstreept. Bovendien is het de oorsprong van het olifantje, ook wel dikhuid genoemd, als logo. Maar Caparol is niet alleen bekend vanwege hun soorten muurverf. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met allerlei verf voor binnen en buiten, houtverf, lakken en andere verfmiddelen.

Primers: de basislaag van uw muur. Deze muur heeft zowel een bedekkende als een beschermende functie. De kleur van een primer is vaak neutraal. Enkele primers uit onze collectie: Caparol Capacryl Spray Tec Primer 5 Ltr en Caparol Capacryl Aqua UniPrimer

Binnenmuurverf: binnenmuurverf van een hoge kwaliteit geeft uw muur een matte, glanzende of strakke uitstraling. Afhankelijk van het soort verf. Voordeel van de Caparol binnenverf is dat hij reukarm is en u hem met water kunt verdunnen. Een verfsoort met een mooie glans is de Caparol CapaTex Gloss 60, terwijl de Caparol Capatex Mat een meer matte afwerking heeft.

Hout: ook Caparol-verfsoorten kunnen gebruikt worden op houten oppervlaktes. Denk bijvoorbeeld aan deuren, schuren, gevelbetimmeringen of houten schuttingen. Onder andere de Caparol CapaWood Intact of de Caparol Carat Woodpaint.

Let op: bij houtverf is het belangrijk dat u weet of het hout al dan wel of niet voorbehandeld, geschuurd of al eerder beschilderd is. Koop nooit zomaar verf en breng deze aan zonder dat u weet of er al eerder een laag verf is aangebracht.

Een helpende hand bij uw schilderwerk

Vindt u het moeilijk om aan een schilderklus te beginnen of twijfelt u over de juiste soorten verf. Geen probleem dankzij Verfsuper. Met jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk, verfsoorten en schildermateriaal geven wij handige tips en adviezen bij uw klus. Dit kan per telefoon, maar u kunt ook een foto sturen van het oppervlak dat u wilt schilderen. Op basis van dit beeld kunnen we u voorzien van advies. Van 9:00 uur tot 18:00 uur kunt u contact met ons opnemen.

Woont u in de regio van Tilburg en bestelt u uw verf voor 8:00 ’s morgens? Dan ontvangt u uw bestelling nog op dezelfde dag.