Merk uitgelicht: Trimetal

Published : 18-05-2020 09:55:35
Categories : Algemeen

Merk uitgelicht: Trimetal

Trimetal is een professioneel merk, ontwikkeld en onderdeel van AkzoNobel Decorative Paints. Het van oorsprong Nederlandse merk brengt met Trimetal een geliefd verfmerk op de markt. Trimetal wordt voornamelijk door professionele schilders gebruikt, maar is ook beschikbaar voor de particulier en doe-het-zelver. In dit nieuwe blog vertellen wij u graag meer over dit veelzijdige verfmerk en de diverse producten die Trimetal levert. Zoals u gewend bent van Verfsuper kunt u ook de producten van dit merk gewoon via onze webshop bestellen.

Een populair merk

De populariteit van Trimetal onder professionals en particulieren is niet moeilijk te verklaren. Het merk levert hoogwaardige verfsoorten af die lang meegaan en de perfecte afwerking voor je muren of grond vormen. Niet alleen standaardopties zoals de Trimetal muurverfgrondverf of primers, maar ook verf voor meer speciale klussen. Denk bijvoorbeeld aan Trimetal lakverf of de Trimetal gevelverf. In handen van een echte klusser of professionele schilder is het niet moeilijk om van uw schilderklus met dit product een succes te maken.

Verfopties

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden met de producten van Trimetal eindeloos. Niet zo gek natuurlijk, want wanneer u aan de slag gaat met het verven en schilderen van uw muren, is een goed verfproduct onmisbaar. Bepaalde verfsoorten hechten bijvoorbeeld beter op stucwerk dan op baksteen of geven een betere glans dan de ander. Het merk Trimetal is dan ook beschikbaar voor allerlei verfopties: van binnen tot buitenverf en van grondverf of primer tot muurverf. Het is belangrijk om, voor u begint, alvast een overzicht te maken van de verfsoorten en non-paint materialen die u nodig heeft.

Verf voor binnen en buiten

Het professionele aspect van Trimetal zit hem ook in hun assortiment voor binnen- én buitenverf. Bijvoorbeeld de lakken voor buiten of binnen. Voor alle ondergronden is er een geschikt product zowel voor binnen als buiten. De buitenproducten zijn meestal op terpentine basis en de binnen producten op waterbasis. Zo heeft Trimetal voor elke situatie een geschikt product. Buiten dat verf u hout beschermd moet het er natuurlijk ook mooi uit zien. De lakken van Trimetal kunnen allemaal op kleur gemaakt worden en bij de meeste producten is er de keuze uit mat, zijdeglans of hoogglans.

Verfsuper helpt u met uw verfkeuze

Verfsuper staat graag voor u klaar. Heeft u op korte termijn een schilderklus, maar weet u nog niet welk verfproduct het beste is? Geen probleem. Wij helpen u graag bij het maken van deze juiste keuze. Aan de hand van online advies door middel van foto’s van het project (zoals buitenmuur, vloer of binnenwand), geven we u adviezen en tips. Interesse? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bestel uw verf online. Deze wordt gewoon bij u thuisbezorgd!

Goed om te weten: Ook voor verf van Trimetal geldt: voor 13.00 uur besteld? De volgende dag in huis! Plaatst u uw bestelling vóór 8 uur ’s ochtends en woont u in de regio Tilburg? Dan heeft u de verf dezelfde dag nog in huis.