Trae Lyx Hardwax Pro Floor Cleaner 1 ltr. Bekijk groter

Trae Lyx Hardwax Pro Floor Cleaner 1 ltr.

503373

Trae Lyx Hardwax Pro Floorcleaner is een watergedragen en millieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig onderhoud van met hardwax behandelde vloeren.

Meer details

Productinformatie

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 15,20 incl. BTW

Meer informatie

Beschrijving
TRAE LYX HARDWAX PRO FLOOR CLEANER is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig gebruik op geoliede vloeren.

Gebruiksaanwijzing
Meng 1 dopje in 1 liter lauw water. Bevochtig een dweil met de oplossing en dweil hiermee de vloer hygiënisch en fris schoon. Spoel de dweil regelmatig en wring deze goed uit. Vermijd overtollig vocht op de vloer.

Toepassing
Geschikt voor oppervlakken die met Trae lyx hardwax pro behandeld zijn.

Verbruik
1 liter is voldoende voor 15 tot 30 behandelingen.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden. Ondergrond stofvrij maken. Meng 1 dopje in 1 liter lauw water. Bevochtig een dweil met de oplossing en dweil hiermee de vloer hygiënisch en fris schoon. Spoel de dweil regelmatig en wring deze goed uit.Vermijd overtollig vocht op de vloer. Schrobben of dweilen naargelang de mate van vervuiling en het type materiaal. Voor hardnekkig vuil of vetvlekken onverdund gebruiken: op doek of spons gieten, Nadweilen met een in schoon water uitgewrongen dweil of vloermop om resten vuil te verwijderen. Niet verwerken bij een temperatuur lager dan 0°C.

Opslag
koel, maar vorstvrij bewaren in goed gesloten verpakking en in geventileerde ruimte.