Drywood VVH Master

Een watergedragen glanzende sneldrogende voorlak en aflak (kwastkwaliteit) voor binnen- en buitentoepassing op houten geveltimmerwerk en met name op boeidelen, windveren, gootbetimmeringen etc. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk.

Meer details

Productinformatie Veiligheidsinformatie

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 52,85 incl. BTW

* verplicht(e) veld(en)

loader

Meer informatie

DRYWOOD Verf voor Hout Master is een watergedragen glanzende sneldrogende systeemverf (grondverf, voorlak en aflak) voor binnen- en buitentoepassing op houten ramen, deuren, kozijnen en overige betimmeringen als planken, schroten, houten wanden van log-woningen en houten bergingen. Het product is geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudsschilderwerk. 

DRYWOOD Verf voor Hout Master is gebaseerd op diverse watergedragen acrylaat- en alkydbindmiddelen en is te gebruiken als glanzende systeemverf of als aflak.
DRYWOOD Verf voor Hout Master heeft een zeer goede dekking en vloei, is sneldrogend, heeft door een goed peneterend vermogen, een goede hechting op kaal en voorbehandeld hout en kenmerkt zich door hoge duurzaamheid, duurzame elasticiteit en uitstekend glansbehoud. Het product is uitstekend vullend en in hoge laagdiktes aan te brengen (zeer hoge zakneiging) waardoor ingeschilderde oneffenheden in de ondergrond vrijwel niet tot zakkers kunnen leiden!

Naast een geringe milieubelasting is het product geurarm en niet ontvlambaar.