Nee Bekijk groter

Drywood Kopse Sealer

DRYWOOD Kopse Sealer is een watergedragen sneldrogende sealer voor kops hout in geveltimmerwerk en houten constructies en voor randafdichting van plaatmateriaal. 

Meer details

Productinformatie Veiligheidsinformatie

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 46,40 incl. BTW

Meer informatie

Toepassing

DRYWOOD Kopse Sealer is een watergedragen sneldrogende sealer voor kops hout in geveltimmerwerk en houten constructies en voor randafdichting van plaatmateriaal.

Algemeen

DRYWOOD Kopse Sealer is gebaseerd op diverse watergedragen bindmiddelen en is te gebruiken als afdichtmiddel voor kops hout en is getest volgens SKH publicatie 07-01 d.d 2010-11-11.

Kenmerken

DRYWOOD Kopse Sealer kenmerkt zich door een zeer goede vochtremmende werking op kopse hout en een gemakkelijke verwerking in hoge laagdiktes. Het product heeft en hoog penetrerend vermogen en is sneldrogend. Het product heeft een goede hechting, is snel blokvast en is goed overschilderbaar. Het product is duurzaam elastisch en heeft een goede weerstand tegen UV-licht.Geschikt als grondlaag voor verdere afwerking met Drywood timmerindustrieproducten of als eindlaag.

Kleuren en verpakkingen

DRYWOOD Kopse Sealer is leverbaar in transparant en wit. Het product is leverbaar in 1, 2,5 en 20 liter verpakkingen. In originele, gesloten verpakking en bij vorstvrije opslag is de houdbaarheid tenminste 12 maanden.

Verwerking

DRYWOOD Kopse Sealer is aan te brengen middels kwasten, spuiten of rollen op een schone, droge en vetvrije en geschuurde ondergrond. Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie. Volgens SKH publicatie 07-01 d.d 2010-11-11 dient er min. 600 g/m2 kops hout of rand van het plaatmateriaal te worden aangebracht in één laag of in twee lagen 200-300 g/m2
per laag met een totale hoeveelheid van min. 475 g/m2 of min. één laag van 300 g/m2 DRYWOOD Kopse Sealer + 150 g /m2 DRYWOOD Optiprimer. DRYWOOD Kopse Sealer is aan te brengen middels kwasten, spuiten of rollen op een schone, droge en vetvrije en geschuurde ondergrond. Droogtijden zijn afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en ventilatie. 

Droogtijden bij 15 °C en 60 % R.V. bij 300 g/m2: overschilderbaar na ca. 2 uur, doordroging min. 48 uur. 

 Voor gebruik oproeren en kleur controleren.