Coatright Aqua 2K PU Blanke Lak Zijdeglans 1 ltr. Bekijk groter

Coatright Aqua 2K PU Blanke Lak Zijdeglans 1 ltr.

503422

COATRIGHT® Aqua 2K Blanke Lak Zijdeglans is een watergedragen 2 componenten, extreem slijtvaste en chemicaliënbestendige, heldere blanke lak op basis van hoogwaardig acryl-polyurethaan bindmiddel en een isocyanaat verharder. Geschikt voor professioneel gebruik, zowel voor binnen- als buitensituaties.Geschikt voor applicatie met de kwast, verfroller of spuit. Voldoet aan de VOS 2010-richtlijn (2004/42/EG). Desinfecterend te reinigen en geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie conform HACCP voorschrift.

* Potlife van 2,5 uur bij 20 graden (verwerkingstijd bij aangemaakt/gemengd product)

 

Meer details

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

€ 79,70 incl. BTW

Meer informatie

COATRIGHT® Aqua 2K Blanke Lak Zijdeglans is een robuuste, zeer stoot- en slijtvaste blanke lak, met uitstekende  krasbestendigheid. Vergeelt niet en is in hoge mate bestand tegen water, (huishoud-) chemicaliën, alcohol,  ontsmettingsmiddelen, minerale oliën, vetten en vele verdunde zuren en logen. Coatright Aqua 2K Blanke  Lak Zijdeglans voldoet aan NEN-EN 71/3 (veiligheid van speelgoed), is vlamvertragend volgens DIN 4102 B1  (brandveiligheidsklasse) en voldoet aan DIN 53160 1/2 (speeksel en transpiratiebestendigheid). Desinfecterend te reinigen en geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie conform HACCP voorschrift. 

Toepassingsvoorbeelden Breed inzetbaar als duurzame kras- en slijtvaste blanke lak op hout en houtachtige ondergronden, vele thermohardende kunststoffen, minerale ondergronden en intacte verflagen: 

  • houten (parket)vloeren, wanden, deuren, tafelbladen, trappen, banken, keukenbladen
  • als duurzame en slijtvaste blanke afwerklaag op vloerlakken om de kras- en slijtvastheid te verhogen
  • als kleurloze afwerklaag op minerale ondergronden als vloeren en trappen om een stofvrij oppervlak te verkrijgen (alleen  voor binnentoepassingen)
  • als watergedragen sealer voor sterk zuigende ondergronden beton/cementvloeren (hiervoor Coatright Aqua 2K Blanke Lak Zijdeglans 1:1 met water verdunnen)

In continue vochtige ruimtes en voor buitengebruik (horizontale vlakken waar water op blijft staan) adviseren wij het gebruik van de oplosmiddelhoudende Bichodur 2K Topcoat Zijdeglans [9297]. Zie www.biccs.nl. Zie ook ‘Ondergronden’.