Ciranova Onderhoudskit voor Geoliede Vloeren Bekijk groter

Ciranova Onderhoudskit voor Geoliede Vloeren

502117

Complete set voor het onderhoud van u geoliede vloer.

  • Intensief reiniger
  • Oil refresh
  • Parketzeep

Meer details

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

Informeer een vriend

Array

Array

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleer

€ 58,95 incl. BTW

Meer informatie

Algemeen
Gedurende de eerste 10 dagen hardt de hardwaxolie uit. Enkele voorzorgs-maatregelen zijn dan ook aanbevolen: Parket niet afdekken en geen tapijten opleggen.
Geen zware meubelen of stoelen verplaatsen (verslepen). Ontstoffen met stofzuiger, bezem of doek (gebruik geen geïmpregneerde stoffen). Aangepaste bescherming aanbrengen (vilt) onder de poten van tafels en stoelen.

Onderhoud
Een geoliede vloer mag men stofzuigen, met een swiffer ontstoffen, droogdweilen maar nooit te nat behandelen. Een geoliede vloer moet regelmatig gevoed worden.

Regelmatig Onderhoud
Men verhoogt de bescherming van een geoliede vloer door hem regelmatig te onderhouden met parketzeep Ciranova. Meng 4 à 5 dopjes parketzeep op 10 liter lauw water. Breng de zeep aan met een niet te natte dweil of mop en beweeg in de lengterichting van het hout. De bevuilde dweil uitwringen en uitspoelen in een tweede emmer met zuiver water. Droog na ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur. De parketzeep bevat allleen natuurlijke grondstoffen en geeft een hoge voedende waarde aan het hout.

Nabehandeling
Indien de geoliede vloer dof en mat komt te staan en zeepresten en ingelopen vuil zich hebben vastgekoekt, biedt de Intensief Reiniger Ciranova® de oplossing. Nadien dient u de parket nogmaals te behandelen met Onderhoudsolie Ciranova® of Oil Refresh Ciranova®. 

Plaatselijke renovatie
Op sterk beschadigde plaatsen (wijnvlekken, sigaretten, stoten,…) kan een plaatselijke renovatie worden uitgevoerd. Dat is één van de voordelen van een parket behandeld met hardwaxolie. De beschadigde plaats afschuren en vervolgens herbehandelen met een onderhoudsolie (1 of 2 lagen). Voor een perfect en egaal uitzicht, het volledige oppervlak behandelen met onderhoudsolie Ciranova®

Grondige volledige renovatie
Voor een intensief gebruikte of onvoldoende onderhouden parket kan men het volledig oppervlak schuren, ontstoffen en vervolgens 2 lagen Hardwaxoil Ciranova® aanbrengen met rol, kwast of pad. Ofwel het volledige oppervlak met Intensief Reiniger Ciranova® behandelen en vervolgens 1 laag Hardwaxoil Ciranova® aanbrengen.