Ciranova Onderhoudskit Gelamineerde Vloeren Bekijk groter

Ciranova Onderhoudskit Gelamineerde Vloeren

502119

Complete set voor het onderhoud van u laminaatvloer.

  • Lami-clean 1 x
  • Lami-fresh 2 x

Meer details

Levertijd 2 tot 7 werkdagen

Informeer een vriend

Array

Array

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleer

€ 39,95 incl. BTW

Meer informatie

Algemeen
Een laminaatvloer is een onderhoudsvriendelijke vloer die jarenlang zijn uitzicht en kwaliteit kan behouden als deze op een correcte manier en met de juiste onderhoudsproducten wordt onderhouden.

Bescherming
Scherpe voorwerpen kunnen krassen maken op uw laminaatvloer. Daarom neemt u best enkele voorzorgsmaatregelen in acht: Plaats deurmatten om te vermijden dat scherpe voorwerpen zoals steentjes, vuil en zand, die onderaan uw schoenen kunnen blijven hangen, op uw vloer terechtkomen. Breng gepaste bescherming (viltjes) aan onder de poten van tafels en stoelen. Indien men gebruik maakt van ‘mobiele’ meubels zoals bureaustoelen en zetels, is het aan te raden om zachte wielen te gebruiken. Indien dit niet mogelijk is, is het aangeraden om een beschermende stoelmat te plaatsen.

Regelmatig onderhoud
Voor het regelmatig onderhoud van uw laminaatvloer kan u gebruik maken van Ciranova Lami-fresh. Lami-fresh is een watergedragen en ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel voor alle types laminaat vloeren en harde kunststofvloeren. Lami-fresh voorkomt snelle aanhechting van hardnekkige, klevende vervuiling. Voor men Lami-fresh gebruikt moet men de vloer eerst stofvrij maken met een stofzuiger of met een (vochtige) doek. Meng daarna 100 ml Lami-fresh in 10 liter lauw water
en behandel de vloer met een doek, dweil of spons. Vermijd overmatig morsen en schuimvorming. Laat de vloer +/- 15 minuten drogen vooral de vloer te betreden.

Reinigen
Voor het verwijderen van hardnekkig vuil kunt u de laminaatvloer reinigen met Ciranova Lami-clean. Lami-clean reinigt probleemloos lokaal vuil en vet zoals olie, schoenpoets, polishvlekken... Voor men Lami-Clean gebruikt moet men de vloer eerst stofvrij maken met een stofzuiger of met een (vochtige) doek. Breng Lami-clean aan op een doek en reinig hiermee de bevuilde zone. Het product niet laten indrogen maar het opgelost vuil opnemen met een propere, licht bevochtigde doek.