Ciranova Oculto Bekijk groter

Ciranova Oculto

OCULTO is een onzichtbare, milieuvriendelijke PU impregneringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. Het hout behoudt zijn oorspronkelijke onbehandelde uitstraling. OCULTO is enkel geschikt voor binnentoepassingen. Bevat een UV-absorber en heeft anti-slip eigenschappen.

Meer details

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Informeer een vriend

Array

Array

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleer

€ 52,75 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

Voorbehandeling
Ondergrond : massief hout, meerlaags hout of fineer. Bereid de vloer voor volgens de regels van de kunst. Schuur het hout met korrel 120 – 150 en verwijder nadien het
schuurstof.

Gebruiksaanwijzing
OCULTO zowel als grond- en toplaag gebruiken en aan te brengen in 3 lagen. Voor gebruik het product goed oproeren en niet verdunnen. Het product aanbrengen met rol of kwast. Een kortharige rol is aanbevolen. De eerste laag nat in nat aanbrengen om overlappingen te vermijden. Na droging van de eerste laag een 2e laag aanbrengen op dezelfde manier als de 1e laag. Na de 2e laag tussenschuren met korrel 150-180 en de 3e laag aanbrengen. Optioneel kan een harder (10%) toegevoegd worden in de 3 lagen om de chemische bestendigheid nog te verhogen. Meng de harder langzaam en al roerend met de OCULTO tot een homogeen geheel.

Droogtijd
Stofdroog : na 20 tot 30 minuten
Schuurbaar : na 4 à 6 uur
Belastbaar na 24 uur.
De droogtijden zijn sterk afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en ventilatie. Dikke lagen en hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Door een hogere temperatuur en een goede ventilatie wordt de droogtijd aanzienlijk ingekort.

Uitstrijkvermogen
10 – 12 m²/liter en dit per aangebrachte laag.

Nabehandeling
Regelmatig onderhouden met Hard Floor Fresh Ciranova®. UNICARE X-MATT gebruiken voor het periodiek onderhoud. Hard Floor Cleaner Ciranova® wordt gebruikt voor het reinigen van zwaar vervuilde vloeren en om oude polish lagen te verwijderen.

Productinformatie
Houdbaarheid : 1 jaar in originele en ongeopende verpakking.
Niet vorstbestendig.
Potlife met verharder : +/- 3 uur.

Bijzondere meldingen
Alleen roestvrij materiaal gebruiken. Alle materiaal direct na gebruik met water reinigen. Dit product mag niet in de riolering gegoten worden. Indien het hout vooraf gebeitst moet worden, gebruik alleen Ciranova® Aquapad + Harder. Andere beitsen kunnen uitbloeden. Let op voor verkleuring of onthechting van de lagen door de inhoudstoffen van speciale houtsoorten.