Ciranova Ecofix Woodlook Bekijk groter

Ciranova Ecofix Woodlook

Een milieuvriendelijk impregeringsolie op waterbasis voor parket en houten meubelen. De Ecofix Woodlook zorgt ervoor dat het hout iets verbleekt, waardoor zijn oorspronkelijke uitzicht langer behouden blijft. Enkel geschikt voor binnentoepassingen, huishoudelijk gebruik. Enkel geschikt voor bleke houtsoorten.

Meer details

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Informeer een vriend

Array

Array

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleer

€ 44,95 incl. BTW

Verwante artikelen

Meer informatie

 

Voorbehandeling
Ondergrond massief hout, gefineerd of kurk. Schuur het hout met korrel 100 -150 en verwijder het schuurstof. 

Gebruiksaanwijzing
ECOFIX WOODLOOK kan zowel als grond- als toplaag gebruikt worden. voor gebruik het product goed oproeren en niet verdunnen. Het product 15 minuten laten rusten. Het product aanbrengen met rol of kwast. Een kortharige rol is aanbevolen. De eerste laag nat in nat aanbrengen om overlappingen te vermijden. Na droging van de eerste laag een 2e laag aanbrengen op dezelfde manier als de 1e laag. Na de 2e laag tussenschuren met korrel 150-180 en dan de 3e laag aanbrengen.

Droogtijd
Stofdroog : na 20 tot 30 minuten
Schuurbaar : na 4 à 6 uren.
Belastbaar na 24 uur.
De droogtijden zijn sterk afhankelijk van de aangebrachte hoeveelheid, de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en ventilatie. Dikke lagen en hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Door een hogere temperatuur en een goede ventilatie wordt de droogtijd aanzienlijk ingekort. 

Uitstrijkvermogen
10-12 m2/liter een dit per aangebrachte laag

Nabehandeling

  • Voor regelmatig onderhoud kan men de Hard FLoor Fresh gebruiken.
  • Voor periodiek onderhoud gebruik UNICARE X-MATT.
  • Indien gewenst kan men Ecofix ook afwerken met OCULTO of FORTICO.

Productinformatie
Houdbaarheid : 1 jaar in originele en ongeopende verpakking.
Niet vorstbestendig. 

Bijzondere meldingen
Alleen roestvrij materiaal gebruiken. Alle materiaal direct na gebruik met water reinigen. Dit product mag niet in de riolering gegoten worden. Indien het hout vooraf gebeitst moet worden, gebruik alleen Ciranova AQUAPAD met harder. Andere beitsen kunnen uitbloeden. Let op voor verkleuring of onthechting van de lagen door de inhoudstoffen van speciale houtsoorten.