Nieuwe producten

Veveo Verf

Veveo is een professioneel verfmerk met een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Veveo heeft verschillende productlijnen in lakken en muurverven. 

Veveo verf voor binnen

Populaire lak voor binnen is de Veveo Aqua Titanium dit is een verf op waterbasis. Deze is verkrijgbaar in Primer, Zijdeglans en Hoogglans en doet niet onder voor lakken op terpentinebasis. De Aqua Titanium is huidvetbestendig, kras- en stootvast en niet vergelend. Aqua Titanium is er ook speciaal voor verspuiten middels airmix of airless-spray, handig voor grote oppervlakken.

Veveo verf voor buiten

Voor buiten heeft Veveo de Platina SB lak met een prachtige bolle hoogglans. Deze lak zorgt voor veel minder vaak onderhoud omdat deze tot wel 10 jaar mee kan. En wat dacht je van Veveo Rain Guard, deze lijn is speciaal ontwikkeld voor een wisselvallig klimaat en is binnen 2 uur watervast. Ook de RainGuard is beschikbaar in een Primer, Zijdeglans en Hoogglans lak.

Veveo muurverf voor binnen

Voor binnenmuren heeft Veveo ook een groot assortiment aan muurverven. Een hele betaalbare muurverf is de Veveo Collix AC Plus en deze is leverbaar in verschillende verpakkingen en zowel in lichte als donkere kleuren. Als een muur wat sneller vies wordt is de Veveo Collix AC Top Clean een goede keuze want deze is schrobvast en doe je dus gewoon even af met een spons of doekje. Voor vochtige ruimtes zoals de badkamer gebruik je Veveo Collix Fungi Resistant een schimmelbestendige muurverf. Muren met roet- en rookaanslag, verontreinigde ondergronden of muren met opgedroogde vochtplekken en waterkringen kunnen prima geschilderd worden met Veveo Collix Aqua Mur en 1 laag is vaak al voldoende door de goede dekking.

Veveo muurverf voor buiten

Buitenmuren worden blootgesteld aan zon, regen en vuil en hebben daarom een andere muurverf nodig dan binnenmuren. Voor buitenmuurverf is het van belang dat de verf een hoge waterdampdoorlaatbaarheid heeft. Veveo heeft 3 buitenmuurverven in het assortiment. 
Veveo Collix Housepaint heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, is duurzaam elastisch en heeft een hoge  waterdampdoorlaatbaarheid. Deze buitenmuurverf is vrijwel niet vergelend en is verkrijgbaar in Mat en Satin.
Veveo 4S Wall Paint is een 4 seizoenen muurverf voor buiten en tot 2° te verwerken, handig als het huis in de winter toch geschilderd moet worden. De 4S Wall Paint heeft een geringe vuilaanhechting, is niet vergelend en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid.
Veveo Collix Siloxan Coat is een buitenmuurverf op basis van siliconenharsemulsie. Siloxan een waterparelend effect en een geringe vuilaanhechting met daarbij een uitstekende buitenduurzaamheid. Sterk zuigende ondergronden kunnen het beste eerst voorbehandeld worden met Siloxan Fix.

Veveo verven zijn wellicht bij de consument minder bekend maar zijn zeker de moeite waard.
Via verfsuper kunt u ook als particulier Veveo verf bestellen. Alle Veveo verven worden op originele mengmachines op kleur gemaakt. Voor een goed advies over welke verf u het beste kunt gebruiken voor de betreffende klus kunt u natuurlijk bij ons terecht, wij voorzien u graag van een passend advies.

per pagina
Toont 1 - 48 van de 52 items
Toont 1 - 48 van de 52 items